Bejelentés


Improve your Health and Wealth! DXN: az Egészségedért és a Jólétedért!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Többszörözd meg Önmagad a network marketing segítségével.


Miért jó ez neked?


   Inkább szeretnék 100 ember munkájának 1%-ából részesedni, mint ugyanazért a pénzért 100 %-ot teljesíteni.


   A network marketingben az a szép, hogy a folyamat nem áll meg a 100. embernél! 250 fős csapat esetén ha ezzel az 1%-al számolunk, már 250%-nál járunk. Elképzelhetjük, hogy amikor valaki egy új országba visz egy hálózatot és 3 év múlva kiépül egy 80.000 fős csapata, és nem 1, hanem (a nálunk általánosnak mondható) 3-10%-al számolunk, akkor az mekkora jövedelmet jelent!


   Hogyan tudod magad többszörözni?


   Egyszerűen! Semmi trükk nincs benne. Nem kell magad klónozni! Nem kell illegális tevékenységet folytatni, vagy piramisjátékban részt venni!


   Keress a barátaid, ismerőseid között olyanokat, akik szintén szeretnének mellékjövedelmet keresni és később ebből EURÓPAI szintű havi jövedelmet elérni!


   Ha lelkesen látsz ehhez a kereséshez, akkor ez a lelkesedés átragad másokra is! A sikeredhez nem kell hegyeket megmozgatnod, csak követőket találnod, akik ugyanezt teszik!


   Én hiszek ebben a munkában és tudom, hogy neked is sikerülni fog, mert egy jól felkészült csapat tagja leszel és minden segítséget meg fogsz kapni ehhez a munkához!


   Nem kell egyedül görcsölnöd, tévelyegned, mert meghatározott, jól kidolgozott folyamatokat kapsz a kezedbe és ezek egyszerűségén és sikerességén meg fogsz döbbenni! 


   Felejtsd el azt a tévhitet, hogy itt neked el kell adnod másoknak termékeket! Nem az eladás a lényeg, mert elegendő a saját fogyasztás is, de ha valaki csatlakozás nélkül szeretne vásárolni valamit, azt nem kell visszautasítani :).


   Felejtsd el azt is, hogy csak a hálózat tetején lévők kereshetnek sokat! Ha jól végzed ezt a tevékenységet és betartod az egyszerű szabályokat, akkor neked is esélyed van ezzel az üzlettel jóval több pénzt keresni, mint amennyit a szponzoraid keresnek!


Akkor miből lesz a jövedelem?


   A rendszeres havi forgalomból, tehát a megelégedett fogyasztók fogyasztásából, nem az újabb tagok beszervezéséből! A DXN jutalmaz téged azért, mert újabb fogyasztókat hozol neki, és az össz forgalomtól függő jutalékszinttel jutalmaz mindenkit a csapatodban.


   A DXN jutalékrendszere nagyon igazságos: mindenki kap jutalékot és ezért nem kell irreális elvárásoknak megfelelned havonta! Így Te is a saját jutalékszinted és a csapattársaid jutalékszintjei között lévő különbözeteket fogod megkapni.


   Minél több - közvetlen és közvetett - csapattársad van, annál nagyobb lesz a havi fogyasztás és az összforgalmad szépen egyre több lesz, így a saját jutalékod is gyorsan növekszik!


   Az első cél nálunk: a 4500 pont összcsoport-forgalom (időtől független, lehet 1 év, de akár 1 hónap is) elérése, és a csapattársaink segítése ezt a célt szintén elérni.


!!!FIGYELEM!!! NÁLUNK MINDENKI ELÉRI A 21%-OS SZINTET!!!


Ha sikerült 6 csapattársadat erre a szintre segítened, akkor a Te havi jövedelmed már bőven meghaladja a 200.000.-Ft-ot és ekkor megkapod a Gyémánt minősítést!


   A következő célunk: minél több csapattársunkat segíteni abban, hogy ők is elérhessék ezt a Gyémánt szintet és ezáltal a mi jövedelmünk milliós nagyságrendű lesz! Akár néhány év alatt Euróban is többszázezer lehet a havi jutalékunk!


   Ajánlom, hogy töltsd le és tanulmányozd át a DXN marketing tervét, amiben részletesen megtalálod ezeket a szabályokat, számokat:


http://business.dxneurope.eu/letoltesek


Ha a termékek iránt érdeklődsz, és nem szeretnél kötelezettséget vállalni, akkor ajánlom neked azt a lehetőséget, hogy íratkozz fel a hírlevelemre és az első rendelésed árából máris kapsz egy 1.000.-Ft-os kedvezményre jogosító elektronikus kupont! Itt tudsz felíratkozni, a bekúszó kerek menüben:


http://business.dxneurope.eu/
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!